На Миколаївщині гарячими точками залишаються Вознесенськ, Снігурівка та Баштанка

На Миколаївщині гарячими точками залишаються Вознесенськ, Снігурівка та Баштанка

Укрінформ
На Миколаївщині гарячими точками залишаються Вознесенськ, Снігурівка, Баштанка та всі села між ними.

Про це передає Укрінформ з посиланням на виступ під час Всеукраїнського марафону голови обласної військової адміністрації Віталія Кіма у Фейсбуці.

«Гарячими точками в Миколаївській області залишаються Вознесенськ, Снігурівка та Баштанка та всі села між ними. У Вознесенському мікрорайоні Болгарка окупанти розмістили техніку в житлових будинках. Її планує вивести тероборона», - сказав Кім.

За його словами, наразі окупант не перетнув Південний Буг. Вся частина області, що знаходиться ліворуч від річки – спокійна та повністю контролюється українськими силами.

Вище Южноукраїнська теж ворога немає. Там може відбуватися бомбардування, але техніка окупантів не пройшла.

Кім також наголосив, що буде проведена нарада з великими рітейлерами продуктів, щоб ті не підвищували ціни. Область допоможе їм покрити витрати на доставку.

24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. З того часу війська РФ неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит» тощо. Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор МКС Карім Хан ініціював початок повноцінного розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-