На Сумщині взяли під варту 27 російських військовослужбовців - ОГП

На Сумщині взяли під варту 27 російських військовослужбовців - ОГП

Укрінформ
У Сумській області взяли під варту 27 російських військовослужбовців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Прокурорами в умовах особливого режиму досудового розслідування в умовах воєнного стану (ст. 615 Кримінально-процесуального кодексу України) взято під варту 27 військовослужбовців збройних сил Російської Федерації, які підозрюються у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 2 ст.110 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, підозрювані виконують злочинні накази керівництва РФ про вбивство військовослужбовців Збройних сил України та мирного населення. Із застосуванням військової техніки 24 лютого о 4-й годині ранку з території РФ вони протиправно перетнули кордон України та вступили у бій з військовослужбовцями ЗСУ.

«14 осіб затримано у Сумах, 8 осіб - у Конотопському та 5 у Сумському районах. Серед затриманих снайпер та командир взводу. Наймолодшому - 19 років», - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією керівника Сумської обласної військової адміністрації Дмитра Живицького, ввечері 1 березня за допомогою Байрактара на Сумщині, неподалік від Лебедина і Ромнів, було знищено дві колони ворожої техніки - сумарно близько 200 одиниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-