На Одещині зупинили залізничний рух із півднем області

На Одещині зупинили залізничний рух із півднем області

Укрінформ
На Одещині через загрозу диверсій призупинено залізничний зв'язок обласного центру з населеними пунктами в напрямку Білгород-Дністровського, Арцизу та Ізмаїлу.

Про це із посиланням на керівництво регіональної філії Укрзалізниці повідомляє 5 канал, передає Укрінформ.

"З Ізмаїлом поки що велике питання, тому що загроза за ізмаїльським спрямуванням велика - тільки за вчорашній день було 4 повітряні тривоги в безпосередній близькості від інфраструктури дорожньої. Плюс стратегічно важливим об'єктом є Білгород-Дністровський міст. Ми за ним уважно спостерігаємо і намагаємося не ризикувати життям людей", - зазначив директор регіональної філії "Одеська залізниця" Сергій Нікулин.

За його словами, на решті території України залізничне сполучення працює всюди, де наші військові утримують контроль над містами. Усі критичні ситуації швидко вирішують.

Зазначається, що оскільки на Одещині залізничний шлях пролягає через мости та вузькі місця біля моря, є небезпека нападу диверсантів, висадки російського десанту на узбережжі та повітряних тривог. Відновити сполучення в одеській філії готові щойно ситуація на півдні регіону стабілізується.

24 лютого країна-агресор Російська Федерація за вказівкою свого глави Володимира Путіна оголосила війну Україні та розпочала масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, адміністративні будівлі та житлові будинки у містах та селах. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-