Понад 5 тисяч клієнтів Донецькоблгазу залишаються без газопостачання — Нафтогаз

Понад 5 тисяч клієнтів Донецькоблгазу залишаються без газопостачання — Нафтогаз

Укрінформ
Понад 5 тисяч клієнтів АТ "Донецькоблгаз" лишаються без газопостачання через бойові дії. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАК "Нафтогаз України" у Телеграмі.

"У надскладних умовах продовжують працювати наші колеги з АТ “Донецькоблгаз”. Сьогодні вони усунули витоки газу та відновили його постачання до села Березове. При цьому, на жаль, в селі Богоявленка зупинено газорегуляторний пункт, жителі залишаються без газу. Загалом наразі через бойові дії в результаті вторгнення Росії без газу понад 5000 абонентів компанії", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, попри складні обставини, клієнти Газопостачальної компанії "Нафтогаз України" продовжують сплачувати за газ: за останні 2 дні компанія отримала майже 2000 платежів. До контакт-центру газопостачальника за добу надійшло понад 1262 дзвінки.

За інформацією НАК, на 20:00 Новороздільська та Новояворівська ТЕЦ (Львівська область), які перебувають в управлінні ТОВ “Нафтогаз Тепло”, працюють в штатному режимі. Тепло та гарячу воду подають усім споживачам безперебійно. Філії "Новороздільські електромережі" та Новояворівські електромережі" працюють та забезпечують електрикою усіх містян.

Виробничі об’єкти Шебелинського НПЗ досі призупинено. АЗС мережі U.GO/Укргазвидобування працюють ситуативно; руйнувань майже немає, жертви відсутні.

За минулу добу ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" поставила споживачам близько 70 млн кубометрів природного газу, виконавши всі заявки у повному обсязі.

У лютому компанія успішно виконала завдання з балансування природного газу в рамках групи з 57 збутових компаній, що постачають газ населенню. Компанія готує пропозиції щодо закупівлі додаткового ресурсу газу для гарантованого забезпечення споживачів у 2022 році.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які розташовані поблизу лінії зіткнення.

АТ “Укртрансгаз — Оператор газосховищ України” й АТ «Укртранснафта» продовжують працювати у штатному режимі. АТ «Укрспецтрансгаз» працює з дотриманням вимог воєнного стану, а ВАТ “Кіровоградгаз” працює у звичайному режимі.

Як повідомлялося, на Харківщині через повітряну атаку й пошкодження газопроводу-відводу ТОВ "Оператор ГТС України" (ОГТСУ) було змушене відключити дві газорозподільні станції. Через це припинено газопостачання до міста Ізюм: без газу залишаться більше 40 тис. мешканців міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-