Мера одного з міст на Луганщині знайшли мертвим

Мера одного з міст на Луганщині знайшли мертвим

Укрінформ
Генпрокурор Ірина Венедіктова заявила, що міського голову одного з міст знайшли мертвим.

Про це вона повідомила в телеефірі, передає кореспондент Укрінформу.

“Зрадники платять різну ціну. Я не хочу зараз робити жодних припущень, але сьогодні виявили тіло мера. Не буду називати ім’я. Нехай воно потім піде у зведення. Тобто, люди по-різному ставляться до цих історій”, - сказала Венедіктова.

Згодом радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив у Фейсбуці, що вбитим знайшли голову Кременецької ОТГ, що на Луганщині, Володимира Струка. Попередня причина смерті - вогнепальне поранення в область серця.

Геращенко поінформував, що 1 березня до правоохоронних органів надійшла заява від дружини Струка про те, що його викрали невідомі в камуфляжній формі.

Радник міністра зазначив, що 2014 року Струк був активним прибічником "ЛНР", потім виїхав на вільну від тимчасової окупації частину Луганської області, двічі обирався головою Кременецької ОТГ.

"В останній тиждень (Струк - ред.) активно вів проросійську позицію, агітуючи депутатів ОТГ до комунікації з РФ та "ЛНР", збирав депутатів з цього приводу”, - написав Геращенко.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В країні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-