У Токмаці на Запоріжжі тривають серйозні бої, є загиблі

У Токмаці на Запоріжжі тривають серйозні бої, є загиблі

Укрінформ
У місті Токмак, що в Запорізькій області, тривають серйозні бої, є загиблі - з обох сторін. 

Коментар першого заступника міського голови Токмака Володимира Харлова оприлюднили в Телеграмі Запорізької ОВА, передає Укрінформ.

“У місті дуже серйозні бої. Є вбиті і серед наших військових і серед російських, а також серед цивільних людей. Були авіаобстріли, танкові бої, артилерія тощо. Четвертий день проблеми зі світлом, немає мобільного зв'язку та інтернету. Місто оточено військами окупанта”, - йдеться у коментарі.

Харлов відзначив, що в місті перебуває міський голова, його заступники, директори комунальних підприємств. Каже, що всі вони на місці, ніхто не поїхав і займаються вирішенням проблем.

“Керівництво міста на контакт із російськими військовими не йде і не погоджується на жодні вимоги, всіляко уникає зустрічі з ними. На будівлі виконкому та на центральній площі майорить український прапор”, - зазначив посадовець.

Наразі в окремих частинах міста відновлено світло, з керівництвом аптек було проведено бесіду, аби вони продавали ліки, організовано загони добровольців, які патрулюють місто від мародерів.

Також стало відомо, що внаслідок ворожого нападу російських військ на місто Токмак загинув слюсар аварійно-диспетчерської служби АТ "Запоріжгаз" Віктор Стукальский. У нього залишилися дружина та донька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-