Для створення «зеленого коридору» потрібен час — голова Херсонської ОДА

Для створення «зеленого коридору» потрібен час — голова Херсонської ОДА

Укрінформ
На підготовку «зеленого коридору» для доставлення гуманітарної допомоги на Херсонщині потрібен час; якщо зараз з’являються повідомлення про евакуацію — це фейк та підступний задум ворога.

Як передає Укрінформ, про це голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута написав у Телеграм-каналі.

«Докладаємо всіх можливих зусиль задля організації «зеленого» коридору для доставлення гуманітарної допомоги на Херсонщину. Протягом 2-3 днів маємо розв'язувати це питання!», - йдеться у повідомленні.

Лагута каже, що перебуває на постійному зв'язку з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та оперативним командуванням «Південь».

«Ми оточені ворогом, ситуація критична, а тому питання забезпечення області продуктами харчування та ліками потребують часу. Також потребує часу й питання евакуації населення! Тому, якщо ви зараз бачите повідомлення про евакуацію — це фейк та підступний задум ворога!»,- написав голова ОДА.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні, де у вівторок проходили вуличні бої та де російський ворог обстрілює житлові квартали, — гуманітарна катастрофа. Водночас російські військові займаються мародерством – грабують магазини та аптеки.

Міський голова Херсона звернувся до ЗМІ з проханням у сприянні для отримання «зеленого коридору», аби була можливість вивезти поранених та вбитих, завезти до міста медикаменти та продукти харчування. Міський голова Львова Андрій Садовий підтримує свого колегу — мера Херсона Ігоря Колихаєва і просить владу та світову спільноту організувати «зелений коридор» для населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-