У Херсоні встановлюють кількість втрат - серед вбитих агресором є жінки та діти

У Херсоні встановлюють кількість втрат - серед вбитих агресором є жінки та діти

Укрінформ
У Херсоні мерія оприлюднила попередню інформацію про загиблих у результаті нападу агресора - наразі триває робота над збором даних для встановлення точної кількості вбитих та їх ідентифікацією.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської міської ради.

«Під час воєнних дій місто зазнало втрат людських життів», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у парку по вул. Нафтовиків, 64 біля «Нової Лінії» – 8 загиблих; на зупинці біля ТРЦ «Фабрика» – чоловік та хлопець віком 14 років, на вулиці Паровозній – 11 чоловік. Також мерія повідомляє про розстріляну на Бериславському шосе сім’ю з Зеленівки та про тіла людей біля під’їздів, в автівках, на вулицях.

Зазначається, що місто докладає максимум зусиль (наскільки це можливо) у визначених умовах.

"Вічна слава українським героям, що поклали свої життя у бою з ворогом! Вічна пам’ять цивільним, що загинули під вогнем росіян!", - наголосили у міськраді.

Міський голова Ігор Колихаєв та депутати міської ради висловлюють співчуття рідним та близьким полеглих херсонців.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні, де у вівторок проходили вуличні бої та де російський ворог обстрілює житлові квартали, - гуманітарна катастрофа.

24 лютого за вказівкою президента країни-агресора Володимира Путіна Росія розпочала війну з Україною. Російські війська сьому добу поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-