Де немає фейків: офіційні Телеграм-канали керівників областей

Де немає фейків: офіційні Телеграм-канали керівників областей

Укрінформ
Влада на місцях працює спільно з Збройними силами та територіальною обороною над відбиттям нападу Російської Федерації.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Фейсбуці.

«Україна тримає стрій! Влада на місцях разом із воїнами ЗСУ та силами територіальної оборони працює на нашу Перемогу. Ворог штампує багато фейків, щоб посіяти паніку. Не піддаємось на провокації, користуємось офіційними джерелами», - зазначив він.

Тимошенко поінформував, що для отримання громадянами достовірної інформації у кожній області створено офіційний Телеграм-канал голови облдержадміністрації. Він навів їх перелік і закликав підписуватись на них, аби мати оперативну та перевірену інформацію, і поширювати цей список.

"Зараз 24/7 робимо можливе і неможливе для Перемоги. Тому в Фейсбуці пишу мало. Потім буде про що розказати, після нашої перемоги!" - додав посадовець.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських населених пунктів із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-