На Донеччині загарбники обстріляли Світлодарський, Авдіївський та Очеретинський напрямки

На Донеччині загарбники обстріляли Світлодарський, Авдіївський та Очеретинський напрямки

Укрінформ
На Донеччині сьогодні загарбники здійснили обстріли на Світлодарському, Авдіївському та Очеретинському напрямках. Один мешканець отримав поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє керівник Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко.

«Продовжуємо фіксувати військові злочини російської армії в Україні. Вже за сьогоднішній ранок росіяни здійснили обстріли на Світлодарському, Авдіївському та Очеретинському напрямках», - написав очільник області.

За його словами, у Світлодарській громаді під ударом смт Луганське — про постраждалих поки невідомо, в одному будинку пошкоджено дах та вікна.

В Авдіївській громаді обстріляно Опитне та Авдіївку. В Опитному — один поранений, який вже у лікарні. В Авдіївці завдано серйозних ушкоджень одній із вулиць, проте без жертв. Місцеві мешканці відмовляються евакуюватись.

В Очеретинській громаді росіяни завдали авіаудару по Желанному. Постраждалих немає, але точно пошкоджена лінія електропередач. Інші пошкодження уточнюються.

«Стежимо за розвитком подій, документуємо всі воєнні злочини росіян. Смерть російським окупантам!», - написав Кириленко та опублікував фотографії наслідків обстрілу Авдіївки.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-