У Херсоні закликають людей не піднімати речей на вулиці, ворог залишає замасковані міни

У Херсоні закликають людей не піднімати речей на вулиці, ворог залишає замасковані міни

Укрінформ
Влада Херсона закликає людей нічого не піднімати на вулиці, окупанти розкидали по місту сірникові коробки синього кольору – це міни.

Про це в Телеграмі повідомив голова Херсонської ВДА Геннадій Лагута, передає Укрінформ.

«В жодному разі не підіймати на вулиці ніяких речей. Це можуть бути міни, залишені рашистами. Наразі з’явилася інформація, що окупанти розкидали по місту сірникові коробки синього кольору. Це – міни», - зазначив Лагута.

Також Херсонська ОВА попереджає, що влада, ЗСУ, тероборона, правоохоронці не проводять евакуацію населення. Мешканців закликають не виходити з укриттів та не сідати в незнайомі авто.

Як повідомляв Укрінформ, 1 березня о 10:53 у м. Херсон внаслідок обстрілів сталося потрапляння снарядів у два дев’ятиповерхові житлові будинки, внаслідок чого зруйновано квартири на 2 та 3 поверхах і в одному з будинків виникла пожежа, в результаті чого попередньо постраждали 4 особи.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-