У Луцьку зробили понад 25 тисяч

У Луцьку зробили понад 25 тисяч "коктейлів Молотова"

Укрінформ
У Луцьку вже є понад 25 тисяч "коктейлів Молотова", наразі їх достатньо.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Станом на цю хвилину в нашій громаді є більше 25 тисяч коктейлів Молотова. Вони мають обмежений термін придатності. Наразі їх робити немає необхідності. Цієї кількості достатньо», - запевнив Ігор Поліщук.

За його словами, наразі в Луцьку працюють всі установи і організації, які забезпечують життєдіяльність міста. Громадський транспорт працює за графіком вихідного дня, але збільшувати його кількість немає потреби. В громаді продовжують облаштовувати блокпости із застосуванням протитанкових їжаків. Вимикати світло, каже мер, тут більше не будуть, бо для наведення ракет використовують супутник та інші пристрої, а мародерам це може посприяти.

«Відсутність світла не дозволяє контролювати місто, розшукувати диверсійно-розвідувальні групи, оглядати і переслідувати підозрілі авто. Повна темнота сприяє мародерам обкрадати будинки і квартири», - каже Поліщук.

Він додав, що учора в місті створили батальйон оперативного реагування «Луцьк», до якого увійшли більше 1,5 тисяч людей, які мають військовий досвід і є вмотивованими. Головне завдання батальйону – оборона та безпека міста.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну.

У країні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-