На Луганщині проблеми зі зв’язком, інтернетом та забезпеченням газо- і водопостачання

На Луганщині проблеми зі зв’язком, інтернетом та забезпеченням газо- і водопостачання

Укрінформ
На Луганщині через обстріли російського агресора на території області наразі є проблеми зі зв’язком та інтернетом, з газо- електро- і водопостачанням, але влада регіону просить населення не панікувати.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє керівник Луганської військово-цивільної обласної адміністрації Сергій Гайдай.

«На Луганщині багато проблем зі зв‘язком та інтернетом! Не панікувати! Скоро все відновиться!», - написав очільник області.

Він зазначив, що газопровід пошкоджено у Щастинському, Біловодському районах. Без газопостачання наразі населенні пункти: м.Щастя, Петропавлівка, с. Геївка, с. Передільське - 5836 абонентів; с. Світличне (Попаснянська ділянка) без газопостачання 180 абонентів; м. Старобільськ - пошкодження газопроводу, 82 абоненти; с. Лобачево - пошкодження газопроводу, 55 абонентів; у Метьолкіне пошкодження газопроводу - 303 абоненти; у Воєводівці - відключені 242 абоненти.

Також у місті Сєвєродонецьк без газу залишились 212 абонентів, тут було втручання невідомих осіб у газопровід.

За словами Гайдая, станом на 6 годину без електропостачання 206 трансформаторних підстанцій, а це 18646 абонентів. У Сєвєродонецьку без теплопостачання 180 будинків.

«Знеструмлена Світличанська насосна станція. Без водопостачання Нижнє, Світличне, Новотошківське - 2180 абонентів. Через бойові дії знеструмлено н/ст. "Карбоніт", без води 4899 абонентів кв. Сонячний м. Золоте», - констатував керівник обласної ВЦА.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-