Харківщину вночі хаотично обстрілювали - голова ОВА

Харківщину вночі хаотично обстрілювали - голова ОВА

Відео
Укрінформ
Харківщину вночі хаотично обстрілювали по всім напрямкам, в обласному центрі активізуються диверсійно-розвідувальні групи ворога.

Про це повідомляє у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Вночі були хаотичні обстріли по всім напрямкам – Липецькому, Бєлгородському, по напрямку Чугуєва та ін. За добу пожежники області ліквідували 24 пожежі, спричинених ворожими обстрілами. Горіли десятки автомобілів цивільних, у с. Рогань внаслідок обстрілів загорівся житловий будинок: постраждав 1 чоловік та 1 загинув. По вулиці Кільцева в результаті артобстрілу постраждало 8 чоловік та 35 осіб було евакуйовано. Будинки горіли в Ізюмському, Харківському районах", - йдеться у повідомленні.

Синєгубов додав, що і сьогодні очікують артилерійських обстрілів, бомбардування із залученням авіації.

"Продовжується активізація ДРГ. Велика диверсійна група із 20 осіб була знешкоджена і ліквідована в районі проспекта Гагаріна. Ворог змінює свою тактику, зрозумів наші потужності і намагається вести активну розвідувальну і підривну роботу", - зазначив голова ОВА.

Він також наголосив на необхідності вести активні аварійно-ремонтні роботи на «Харківобленерго». Адже близько тисячі будинків в Харкові залишились без світла і опалення.

Сьогодні область прийматиме вантажі з гуманітарною допомогою і розподіляти її по населеним пунктах.

Як повідомляв Укрінформ, Президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, а також житлові будинки. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-