На Запоріжжі військові РФ обстріляли авто цивільних, двоє загиблих

На Запоріжжі військові РФ обстріляли авто цивільних, двоє загиблих

Укрінформ
У Запорізькій області російські військові розстріляли автомобіль, в якому їхало четверо цивільних осіб, двоє з них - загинули.

Про це на сайті ОДА повідомив речник Запорізької обласної військової адміністрації, полковник ЗСУ Іван Арєф’єв, передає Укрінформ.

“До Запорізької обласної військової адміністрації надійшла термінова інформація, що окупанти обстріляли авто з цивільними громадянами всередині. 27 лютого о 19:00 російськими військами був обстріляний автомобіль ВАЗ-2105, державний номер 9005, в якому пересувалися чотири особи: троє чоловіків та жінка”, - йдеться у повідомленні.

Речник уточнив, що авто рухалось із Бердянська в напрямку селища Кам'яне. Під час обстрілу двоє людей загинуло. Обставини з’ясовуються.

24 лютого за вказівкою президента Володимира Путіна Росія розпочала війну із Україною. Російські війська п'ятий день поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети поцілюють у житлові будинки. В Україні запровадили військовий стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-