Ворожі літаки поцілили у стратегічне підприємство в Запоріжжі - голова ОДА

Ворожі літаки поцілили у стратегічне підприємство в Запоріжжі - голова ОДА

Укрінформ
Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух розповів подробиці нічної авіатаки з боку ворога. Російські літаки вдарили по трьох об’єктах.

Про йдеться у Телеграм-каналі ЗОДА, передає Укрінформ.

“Сьогодні вночі двома літаками окупантів було нанесено удар по нашому Запорізькому аеродрому. Одна з ракет потрапила в склади “Мотор Січ”, друга - в підприємство “МІГ-ремонт”. Була ракета, яка потрапила недалеко від ліцею “Захисник”, там де вчаться діти, 50 дітей”, - йдеться у дописі.

Старух додав, що з ініціативи штабу встановлені захисні споруди біля Запоріжжя, аби максимально ускладнити рух ворога. Роботи над цим продовжуються. Влада просить підключитися містян, аби забезпечити ті технічні дії, які допоможуть вибудувати фортифікаційну систему і мінімізувати можливість заходу в місто військової техніки.

Як раніше повідомлялось, 27 лютого ввечері в Запоріжжі пролунали три вибухи. В результаті обстрілу також була пошкоджена котельня, і мешканці Військбуду залишались без тепла до ранку.

Триває п'ята доба відтоді, як президент країни-агресора - Росії - Володимир Путін оголосив війну Україні. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-