На Харківщині за держзраду затримали мера міста, його заступника і поліцейських

На Харківщині за держзраду затримали мера міста, його заступника і поліцейських

Укрінформ
На Харківщині за державну зраду затримали міського голову Південного Олександра Брюханова, його заступника, а також керівника місцевого райвідділку поліції і дільничного інспектора.

Про це повідомив в Телеграмі керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Сьогодні пройшла спецоперація військових. Затримані мер Південного пан Брюханов, його заступник, керівник місцевого райвідділку поліції і дільничний інспектор за статтею "державна зрада", - йдеться у повідомленні.

Синєгубов зазначив, що це попередження тим, хто досі не зрозумів, що у нас війна, і дозволяє собі переговори із ворогом.

"Ми не дамо здавати жодного сантиметру нашої землі. Це не просто слова. Військові надалі попереджають: затримкою вони проявили лояльність. Цитата: «розстрілювати будуть на місці»", - наголосив голова ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, 27 лютого на Харківщині також відкрили кримінальне провадження щодо міського голови Куп’янська Геннадія Мацегори, який у відеозверненні заявив, що місто переходить під владу країни-агресора. Прокуратура інкримінує йому посягання на територіальну цілісність і недоторканність України особою, яка є представником влади, та державну зраду (ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 111 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-