У Харкові скоротили комендантську годину

У Харкові скоротили комендантську годину

Укрінформ
У Харкові комендантську годину скоротили на годину.

Цей факт кореспонденту Укрінформу підтвердили у пресслужбі Харківської ОДА, посилаючись на розпорядження голови Олега Синєгубова.

"Дійсно, зранку йшлося про комендантську годину з 15:00 до 06:00, а тепер вона розпочнеться у Харкові та області о 16:00 і завершиться завтра о 06:00 ", - зазначили у пресслужбі.

Жителям, додали у пресслужбі, треба обов'язково мати при собі документи: "Також заборонено пересуватися групами. До магазину чи аптек ходіть максимум по 2 особи, краще ходити жінкам. Ходить на невеликі відстані. Виїжджати за межі міста небезнечно".

"Не провокуйте, якщо вас зупинила. Тероборона чи поліція веде себе спокійно, покажіть документи та поясніть, куди ви йдете чи їдете. Оперативно реагуйте на сигнали тривоги, відразу ховайтеся в укриття", - додали в пресслужбі.

Пресслужба ХОДА також попередила про високу вірогідність артобстрілів та появу диверсійних груп і спробу нападу на оборонні позиції Збройних сил.

Як повідомляв Укрінформ, посилаючись на голову Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Харків під контролем Збройних сил України.

27 лютого, за даними Синєгубова, вся техніка, яка зайшла в Харків, була знищена, понад 20 диверсантів були заблоковані у школі, їх знищено. Також був випадок, коли одному українському військовому здалися семеро російських військових.

Люди добровільно надають автівки українським військовим, а також розгортатимуть кілька логістичних центрів, щоб розподіляти продукти.

24 лютого глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

На всій території України запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-