На Донеччині з початку вторгнення російські військові вбили 32 та поранили 159 цивільних – Кириленко

На Донеччині з початку вторгнення російські військові вбили 32 та поранили 159 цивільних – Кириленко

Укрінформ
На Донеччині з початку вторгнення в Україну російські військові вбили 32 та поранили 159 мирних мешканців. За останній час (від 10.00 27 лютого до 9.00 28 лютого) число вбитих зросло на 3 особи, а поранених – на 32 людини.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці керівник Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко, опублікувавши відповідну інфографіку.

«Росія вбиває цивільних!...За вечір 27 лютого та ранок 28 лютого (станом на 09:00) росіяни вбили на Донеччині 3 людини, у тому числі одну дитину, та поранили 32», - написав очільник області.

Він констатував, що за останню добу у Маріуполі 1 загиблий, і це дитина, а також 15 поранених; у Сартані 2 загиблих і 5 поранених; у Волновасі 11 поранених; у Лебединському 1 поранений.

Кириленко запевнив, що кожен злочинець відповість за свої злочини.

Як передає Укрінформ, в Україні п’яту добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-