Влада закликає не користуватися трасою Балаклія – Волохів Яр на Харківщині через обстріли

Влада закликає не користуватися трасою Балаклія – Волохів Яр на Харківщині через обстріли

Укрінформ
На Харківщині влада закликає ні в якому разі не користуватися трасою Балаклія – Волохів Яр, російські загарбники обстріляли там уже 3 автомобілі, в результаті чого є жертви.

Про це у відеозверненні, розміщеному в Фейсбуці, сказав голова Ізюмської райдержадміністрації Степан Масельський, передає Укрінформ.

«Ні в якому разі не виїжджайте по трасі Балаклія – Волохів Яр, тому що за останні дві доби обстріляно три автомобіля і, на превеликий жаль, є жертви. Без паніки, бережіть одне одного. Головне для нас зараз – вижити», – сказав Масельський.

Він зазначив, що в неділю м. Балаклія пережила найтяжчий день із початку війни, місто зазнало авіаударів і має багато руйнувань.

Мер Балаклії Іван Столбовий повідомив, що наразі місто не має сполучення з Харковом: Ростовська траса перекрита, а дорога в бік м. Зміїв розбита. У місті нестача продуктів і ліків. Авіаудару зазнала лікарня, однак продовжує працювати.

«Ця ніч пройшла для міста без тепла. Але будемо робити все можливе, щоб ми запустили», – зазначив Столбовий.

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 28 лютого, за інформацією керівника Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олега Синєгубова, атаки на Харків продовжуються, однак успішно відбиваються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-