Молдова передала Чернівцям 8 тонн гумдопомоги

Молдова передала Чернівцям 8 тонн гумдопомоги

Фото
Укрінформ
Для потреб вимушених переселенців до Чернівців передали 8 тонн гуманітарної допомоги із Республіки Молдова.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька міська рада, передає Укрінформ.

"Вісім тонн гуманітарної допомоги українцям надала дружня республіка Молдова. Отримані речі та продукти підуть на потреби українців, які були вимушені покинути свої домівки та наразі знаходяться у Чернівцях", - йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що жителі Кишинева та інших міст зібрали для вимушених переселенців багато необхідних речей: підгузки, дитячий одяг та візочки, харчі, ковдри, подушки, постільну білизну, питну воду та засоби гігієни.

"Від імені усієї Чернівецької громади та українського народу висловлюємо величезну вдячність нашим дружнім сусідам. Зокрема, громадським організаціям "AJUTÀ UN OM", “S.R.L. TOP ESTATE”, а також окремим волонтерам: BUZILA STANISLAV, LEANCA TROFIM, MAHU MARIN та усім-усім небайдужим жителям республіки Молдова", - додали у пресслужбі Чернівецької міської ради.

Раніше для потреб українських військових у Чернівці із Румунії доправили кілька автомобілів із медикаментами в якості гуманітарної допомоги.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська четвертий день обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. За останню добу українські військові відстояли Київ, Чернігів, Маріуполь і Харків.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-