Міський голова Борисполя спростував інформація про висадку російського десанту

Міський голова Борисполя спростував інформація про висадку російського десанту

Укрінформ
Ситуація у Борисполі є контрольованою, а інформація про висадку російського десанту не підтвердилася.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці міський голова Володимир Борисенко.

«Хочу відразу усіх заспокоїти. Ситуація контрольована, ніч була відносно спокійна. Щодо десанту в місті Бориспіль. Інформація не підтвердилась, в місті все спокійно», - наголосив він.

Борисенко додав, що у Борисполі комендантська година, яка запроваджена з 22:00 до 7:00, вже з поточного дня (27 лютого) продовжена до 8:00.

«Рекомендую не порушувати її, до 8 години ранку знаходитись вдома. Ті, хто сьогодні порушили комендантську годину, вони на собі відчули, що це таке», - резюмував міський голова.

Як повідомлялось, близько 4-ої години ранку 24 лютого Президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст були завдані ракетні удари, атаковані військові об'єкти Збройних сил України.

Комендантська година діє і у Києві: вона завершиться о 08:00 28 лютого, у понеділок. У цей час рух власним транспортом, окрім того, що має спецперепустки, заборонено. Також усі цивільні особи, що перебуватимуть на вулиці у період комендантської години, вважатимуться членами диверсійно-розвідувальних груп ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-