Ситуація щодо російського вторгнення: у Троїцькому зруйнували міст і пошкодили будинки

Ситуація щодо російського вторгнення: у Троїцькому зруйнували міст і пошкодили будинки

Фото
Укрінформ
У смт Троїцьке на Луганщині російські окупанти зруйнували міст, пошкодили житлові будинки.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської військово-цивільної обласної адміністрації Сергій Гайдай.

«У Троїцьку внаслідок обстрілу зруйновано міст, пошкоджено житлові будинки. Без жертв», - написав Гайдай та опублікував фотографії руйнувань.

Раніше у своєму пості на Фейсбуці він повідомляв, що ворог проривався у різні міста на Луганщині, але зустрів потужний спротив.

«Сватове, Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк - українські міста! Ворог хоче прорватися, але зустрів потужний спротив! Вночі обстрілювали Попасну, Золоте, Новотошківське, Щастя», - написав Гайдай.

За його словами, зранку 26 лютого вирішують ситуацію щодо вчорашнього зриву евакуації в Попасній і вже скоро евакуаційний потяг вирушить із Попасної.

Гайдай ще раз закликав населення не вірити фейкам та не повідомляти про переміщення ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого розпочав війну з Україною. Після цього на низку українських міст були скоєні ракетні удари, атаковані військові об'єкти Збройних сил України.

Верховна Рада вранці 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-