Укрзалізниця вивозить з-під обстрілів понад чотири тисячі людей щогодини

Укрзалізниця вивозить з-під обстрілів понад чотири тисячі людей щогодини

Укрінформ
Укрзалізниця призначила додаткові поїзди для евакуації українців з-під обстрілів, щогодини з-під обстрілів вивозять до чотирьох тисяч переселенців.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Укрзалізниці, передає Укрінформ.

«Додаткові евакуаційні поїзди наразі мчать з Маріуполя, Волновахи, Запоріжжя, Києва, Попасної, Рубіжного, Сіверська та Вінниці. На черзі Дніпро, Хмельницький та Кривий Ріг. Десятки тисяч дітей і простих українців врятовано з-під лінії вогню — до чотирьох тисяч веземо щогодини. І ми не зупинимось», - зазначається в повідомленні.

Укрзалізниця наголошує, що усвідомлено не дає чітких анонсів з графіком відправлення та руху: «Це дозволяє їхати "поза радарами" й оперативно коригувати маршрут згідно з підказками зі штабу».

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізницею призначені додаткові поїзди за маршрутом Львів – Держкордон (Медика, Польща) – Львів. Детальнішу інформацію про відправлення поїздів можна отримати у довідковому бюро вокзалу (тел.: (032)226-20-68; 226-15-95) приблизно за годину до часу відправлення та за оголошеннями через гучномовний зв’язок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-