Влада Одеси закликала жителів не ходити біля морського узбережжя

Влада Одеси закликала жителів не ходити біля морського узбережжя

Укрінформ
Мерія Одеси закликала жителів та гостей міста в умовах воєнного стану обмежити прогулянки на морських пляжах та узбережжі, а також не фотографувати й публікувати у соцмережах фрагменти пересування техніки ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у Телеграмі пресслужби міськради.

«Через запровадження воєнного стану в Україні та здійснення відповідних заходів ЗСУ для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави, просимо обмежити своє перебування на території пляжів та узбережжя. У жодному разі не фотографуйте та не поширюйте інформацію щодо пересування військової техніки та військових», - зазначили в мерії.

Зі свого боку, Одеська облдержадміністрація застерегла жителів не піднімати на вулицях різноманітні підозрілі предмети, зокрема, телефони й дитячі іграшки – вони можуть бути замінованими.

«Диверсійно-розвідувальні угрупування можуть розкидати на вулицях міста мобільні телефони та іграшки, які начинені вибухівкою», - йдеться в повідомленні пресслужби ОДА.

Жителів просять у жодному випадку не торкати цих речей і не піднімати їх, а також попередити про це також своїх дітей та близьких.

Як повідомлялося, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

Близько 4-ї години ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-