В Авдіївці городяни шість діб без води, пів міста без електрики – голова обласної ВЦА

В Авдіївці городяни шість діб без води, пів міста без електрики – голова обласної ВЦА

Укрінформ
У місті Авдіївка городяни вже шість діб сидять без води, ремонтники у п'ятницю вийшли на Донецьку фільтрувальну станцію (ДФС), яка була пошкоджена обстрілами російських військових. Також пів міста без електрики.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці у сьогоднішньому звіті про ситуацію у містах регіону повідомив керівник Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко.

«В Авдіївці: з 00:00 до 5:15 зберігалася тиша, потім почався обстріл по околицях; руйнування відсутні, втрат немає; місто 6-й день без води, на ДФС сьогодні вийшли ремонтники та організовано підвезення технічної і питної води; пів міста без електрики — перебито кабель, тривають відновлювальні роботи», — написав очільник області.

Він також зазначив, що було затримано російського колаборанта, який здійснював спостереження за ВЦА.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що розпочинає спецоперацію в Україні та вводить російські війська.

Верховна Рада вранці 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-