Одеський фонд «Корпорація монстрів» підтримає прибулих із зони конфлікту на сході України

Одеський фонд «Корпорація монстрів» підтримає прибулих із зони конфлікту на сході України

Укрінформ
Благодійний фонд «Корпорація монстрів» оголосив про готовність надати підтримку родинам, яким доведеться виїхати і вивезти своїх дітей та людей похилого віку в разі посилення воєнних дій на території Луганської та Донецької областей, підконтрольних Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомила очільниця благодійного фонду «Корпорація монстрів» Катерина Ножевнікова на своїй сторінці в Фейсбуці.

«Благодійний фонд «Корпорація монстрів» повідомляє, що у разі посилення військових дій на території Луганської та Донецьких областей, підконтрольних Україні, громадяни нашої країни, які прибудуть звідти на Одещину з дітьми та людьми похилого віку, можуть звернутися за допомогою (продукти харчування, медикаменти, речі тощо) за адресою: Одеса, Лютеранський провулок, 7 (тел. +380997459408», - зазначила Ножевнікова.

Фонд «Корпорація монстрів» працюватиме доти, доки є кошти на рахунках, додала вона, висловивши водночас свою підтримку хлопцям та дівчатам зі Збройних сил України.

«Саме час проявити свою остаточну й незмінну з 2014 року позицію, яка в нас одна: Одеса - це Україна, це наше місто в нашій країні. Іншого бути не може», - підсумувала лідерка волонтерської групи, удостоєна за допомогу людям звання «Почесний громадянин Одеської області».

Читайте також: Івано-Франківськ готовий прийняти до 30 тисяч людей зі східних областей – мер

Як повідомлялося, на початку лютого 2022 року Росія перекинула до Білорусі кілька тисяч своїх військових у рамках спільних навчань «Союзна рішучість-2022».

Окрім того, Росія зосередила біля кордону з Україною та на тимчасово окупованих українських територіях до 190 тис. військовослужбовців.

21 лютого президент Росії підписав укази про визнання двох самопроголошених утворень на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей України. Укладені угоди між цими квазіреспубліками і Росією передбачають надання їм військової допомоги. Росія таким чином відкрито визнала свою військову присутність на території ОРДЛО.

Сьогодні верхня палата російського парламенту Рада Федерації одноголосно ратифікувала договори з псевдореспубліками "Л/ДНР" про дружбу та взаємну допомогу, включаючи військову. Фото: facebook.com/katherine.nozhevnikova

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-