У зоопарку Вінниці народилися двоє малюків-сурикатів

У зоопарку Вінниці народилися двоє малюків-сурикатів

Відео
Укрінформ
У Подільському зоопарку, що у Вінниці, народилися двоє дитинчат сімейства сурикатів.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба закладу, передає Укрінформ.

"Хто скучив за малюками-сурикатами? Саме час зазирнути до Подільського зоопарку. Двоє чудових малят з’явилось на світ у великій родині цих кумедних хижаків-землерийок, що перебувають під опікою Delphi Software української ІТ-компанії, заснованої у Вінниці", - йдеться у повідомленні.

У зоопарку зазначають, що лігво породілля влаштувала не у будиночку, а під тюком сіна. Тут вона проводить зі своїми малюками переважну частину часу. Іноді сурикатиха вибирається зі своєї схованки, але дітей від себе ні на мить не відпускає.

Читайте також: У Харківському зоопарку народилося верблюденя

"Малюки ще доволі слабкі. Втім, дуже допитливі та весь час намагаються вирватися з-під маминої опіки. Доки дорослі зайняті доглядом за новонародженими та дбають про безпеку родини, молодняк розважається. Один за одним молоді сурикати видираються на тюк сіна, а потім зістрибують вниз, змагаються на кмітливість та граються один з одним у теплому будиночку", - описують розваги малюків у Подільському зоопарку.

Читайте також: У левів із Київського зоопарку - «сімейне свято»

Молоді тварини небайдужі до новонароджених. Час від часу вони намагаються притиснутись до матері та малюків, а потім знов біжать до компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-