Колишнього народного депутата побили на сесії міськради у Рівному

Колишнього народного депутата побили на сесії міськради у Рівному

Відео
Укрінформ
Сесію Рівненської міської ради зірвано через бійку у сесійній залі.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення у Фейсбуці секретаря міськради Віктора Шакирзяна.

«Те, що зараз відбулося на сесії Рівненської міської ради, - неприпустимо. Сесійна зала - це місце для чесної та відкритої дискусії, а не для з’ясування стосунків кулаками. В цій каденції сесійна зала була завжди відкритою для всіх, хто бажав висловитись чи заявити про свою позицію по тому чи іншому питанню життя міста. Я навіть уявити не міг, що замість аргументів ми побачимо в сесійній залі бійку», - написав Шакирзян.

Читайте також: У райраді Львова побились депутати - олімпійський призер з карате поклав «суперника» на паркет

Він також повідомив, що у сесійній залі оголошено перерву, щоб забезпечити проведення слідчих дій поліцією.

Водночас, як повідомляють місцеві ЗМІ, під час сесії міської ради побили екс-депутата Верховної Ради від партії ВО “Свобода”, а нині депутата від цієї ж політичної сили Олега Осуховського.

«Бійка сталася під час виступу активіста Романа Коваля, який виступив проти зміни керівництва Рівненської міської лікарні. У цей час до трибуни підбігли депутати від ВО “Свобода” і зав’язалася бійка, у якій взяли участь майже 20 осіб. Розборонити обидві сторони конфлікту вдалося за допомогою поліції та громадського формування з охорони порядку. Однак під час бійки постраждав екс-депутат ВР Олег Осуховський, якому розбили брову», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бутусов та Шуфрич побилися у прямому ефірі

Як повідомлялося, сьогодні згідно з порядком денним під час позачергового засідання Рівненської ради мало розглядатися два питання: про фінансування тероборони міста та звернення до Президента України щодо санкцій для народних депутатів та посадовців, які покинули Україну в момент російської загрози.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-