У Харкові оголосили підозру батькам 16-річного водія Infiniti, який скоїв смертельну ДТП

У Харкові оголосили підозру батькам 16-річного водія Infiniti, який скоїв смертельну ДТП

Укрінформ
У Харкові повідомили про підозру батькам 16-річного водія Infiniti, якого судитимуть за смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Підозру оголошено за фактом злісного невиконання встановлених законом обов’язків з догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки (ст. 166 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, з листопада 2019 року по жовтень 2021 року неповнолітній вчинив низку адміністративних та кримінальних правопорушень.

Так, 26 жовтня 2021 року в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської в Харкові відбулося зіткнення автомобіля Infiniti під керуванням 16-річного водія та автомобіля Chevrolet Aveo, водій якого загинув на місці. Троє пасажирів Infiniti отримали тілесні ушкодження.

Читайте також: Харківська ДТП з Infiniti: суд лишив 16-річного підозрюваного під вартою ще на два місяці

Крім того, встановлено, що у листопаді 2019 року неповнолітній, перебуваючи в одному із харківських супермаркетів, влаштував стрілянину. Під час конфлікту з матір’ю та братом своєї однокласниці, хлопець дістав пневматичний пістолет та вистрілив у них, спричинивши тілесні ушкодження. Ухвалою суду до неповнолітнього застосовано примусові заходи виховного характеру та передано під нагляд матері до досягнення ним повноліття. Проте не виконуючи вимоги суду, мати систематично виїжджала за кордон, через що син залишався без нагляду.

Як повідомляв Укрінформ, у січні Червонозаводський районний суд м. Харкова продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави на 60 діб - до 19 березня - 16-річному водієві, який обвинувачується в скоєнні смертельної ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-