Україні прогнозують до +15°, подекуди вранішній туман

Україні прогнозують до +15°, подекуди вранішній туман

Погода
Укрінформ
У четвер, 17 лютого, у більшості областей України без опадів, вдень температура повітря прогріється до 9°, на півдні – до 15° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«17 лютого хмарно. Вночі без істотних опадів, місцями туман, вранці та вдень у західних, північних та центральних областях дощ, на решті території без опадів», - йдеться в повідомленні.

Температура вночі становитиме 0-5° тепла, вдень 4-9°, у південній частині 10-15° тепла.

В Карпатах значні дощі з мокрим снігом, пориви вітру 25-30 м/с, температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

У Києві та області 17 лютого вночі без істотних опадів, вдень дощ. Температура у столиці вночі 1-3° тепла, вдень 6-8°; по області вночі 0-5° тепла, вдень 4-9°.

У середу, 18 лютого, в Україні, за прогнозами синоптиків, невеликий дощ (вночі місцями з мокрим снігом, у східній частині помірні опади), 19 лютого без опадів, лише у західних та північних областях місцями невеликий дощ.

У північно-східній частині та Карпатському регіоні вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат, 19 лютого вдень місцями у західних областях 25-30 м/с.

Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла; вдень 4-9° тепла, у південній частині, 19 лютого і на Прикарпатті місцями 10-14°. В Карпатах вночі 18 лютого значні опади, в решту часу невеликий сніг; температура вночі та вдень 1-6° морозу.

В Києві 18 лютого повсюди, 19 лютого місцями невеликий дощ (вночі з мокрим снігом). Температура вночі 1-3° тепла, вдень 6-8°.

Читайте також: ООН: Забруднення довкілля вбило більше людей, ніж COVID-19

Упродовж 20-21 лютого в Україні переважно без опадів. Невеликий дощ очікується лише 20 лютого вночі у східних, вдень у західних областях, 21 лютого вночі в Україні, крім заходу, вдень у східних та західних областях.

Температура вночі 0-6° тепла, у західних областях від 3° тепла до 3° морозу; вдень 3-9° тепла, на півдні країни до 12°. В Карпатах невеликий мокрий сніг, вдень з дощем; температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

Читайте також: Танення криги на Евересті пришвидшилося через зміну клімату - науковці

У столичному регіоні без опадів, лише вночі 21 лютого невеликий дощ. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 6-8° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-