Львівського фізрука обвинувачують у розбещенні 15-річної школярки

Львівського фізрука обвинувачують у розбещенні 15-річної школярки

Укрінформ
Поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження за фактом вчинення розпусних дій щодо неповнолітньої відносно вчителя фізкультури, який організував поїздку учнів у Карпати.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області, передає Укрінформ.

“Повідомлення надійшло у поліцію 13 лютого. За словами 15-річної дівчинки, напередодні 28-річний вчитель, який поїхав з групою школярів у гори, вчинив щодо неї розпусні дії. Подія сталась в одному з сіл Стрийського району. За фактом слідчі відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України”, - йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Як повідомляють регіональні ЗМІ, 15-річна дівчина - Вероніка Крамаренко, учениця 10 класу львівського ліцею №21, а обвинувачуваний - Микола Древич, який вже майже 8 років працює вчителем фізкультури. За словами мами дівчинки, 12 лютого Древич організував для учнів дводенну поїздку в Славське, на яку зголосилося 11 дітей. Близько 17:00 того ж дня дівчинка подзвонила до матері і розповіла, що їй було погано від слабоалкогольних напоїв, які розпивали разом із вчителем. А також, що Древич до неї чіплявся в туалеті. Жінка негайно виїхала машиною зі Львова у Славськ. Тим часом школярка викликала поліцію та зателефонувала на гарячу лінію жертв насильства. На місці поліція прийняла заяву від матері та відправила ученицю у найближчу лікарню для проведення експертизи.

Читайте також: Інспектора Кропивницької виправної колонії підозрюють у зґвалтуванні двох неповнолітніх дівчат

У Львівському міському управлінні освіти повідомили, що ніхто з керівництва школи не знав про цю поїзду, вона не була запланованою і вчитель фізкультури її сам організував, нікому не сказавши. Наразі проводиться службове розслідування. Древича відсторонили від роботи.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-