Полтавські депутати ухвалили програму про місцевий спротив

Полтавські депутати ухвалили програму про місцевий спротив

Укрінформ
Полтавські депутати ухвалили рішення про прийняття місцевої цільової програми «Полтавський спротив» у 2022-2024 рр.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Полтавської міської ради.

«На позачерговій тринадцятій сесії Полтавської міської ради восьмого скликання на порядок денний було винесено одне питання – прийняття місцевої цільової програми «Полтавський спротив» у 2022-2024 році». Після обговорення депутати підтримали проєкт рішення. Метою програми є забезпечення державного суверенітету та незалежності України, підвищення обороноздатності держави, зокрема забезпечення готовності до проведення заходів територіальної оборони та підготовки громадян України до національного спротиву», - йдеться в повідомленні.

Прийняття програми обумовлене необхідністю розв’язання нагальних проблем забезпечення виконання вимог Закону України «Про основи національного спротиву» та ефективного функціонування військових частин тероборони на території Полтавської міської ТГ.

Усього на виконання заходів, передбачених документом, міська рада виділила 4 млн 605 тис. грн.

Читайте також: Черкаський батальйон тероборони просить у міськради авто та приміщення для зброї

Організація виконання заходів програми покладається на виконавчі органи Полтавської міської ради та військову частину А7310.

Як повідомляв Укрінформ, з 1 січня в Україні набув чинності закон «Про основи національного спротиву», який визначає правові та організаційні засади національного спротиву, основи його підготовки та ведення, завдання і повноваження сил безпеки та сил оборони з питань національного спротиву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-