На Закарпатті знову зсув ґрунту та лавини на державній трасі

На Закарпатті знову зсув ґрунту та лавини на державній трасі

Фото
Укрінформ
На Рахівщині ділянку траси державного значення Н-09 Мукачево - Рогатин засипало камінням через зсув ґрунту, на іншій ділянці траси біля села Ділове на дорогу зійшли дві лавини.

Про це повідомила у Фейсбуці Служба автодоріг в Закарпатській області, передає Укрінформ. 

"На автодорогу державного значення Н-09 Мукачево - Рахів - Івано-Франківськ - Львів, поблизу урочища Кузій, ввечері нападало каміння. На верховому укосі стався зсув ґрунту, що і спричинив падіння. На місце зсуву одразу ж виїхала підрядна організація «ПБС», яка оперативно розчистила шлях. Проїзд автомобілів на цьому відрізку траси вільний. Ніхто не постраждав", - повідомили в Службі автодоріг області.

Зазначається, що підрядна організація прибирала зсуви снігу, які сталися двічі у ніч на суботу на цій же трасі.

Читайте також: На кордоні Австрії та Швейцарії зійшла снігова лавина, є загиблі

"У районі села Ділове на трасу зійшли дві снігові лавини, об’ємом 130 та 260 кубічних метрів. Рух транспорту був тимчасово призупинений, поки дорогу розчищали", - розповіли в обласному автодорі.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці минулого тижня на трасу Мукачево - Рогатин зійшли дві лавини, рух призупиняли до розчистки снігу. Жодних заторів та постраждалих через зсуви не було.

За прогнозами синоптиків, протягом 14 лютого на дорогах більшої частини Закарпатської області очікується ожеледиця. Минулої доби проїзд державними дорогами області забезпечувало 45 одиниць техніки. Наразі усі автошляхи Закарпаття проїзні, у тому числі і перевали. Покриття місцями мокре.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-