Рейси з аеропорту Миколаєва не скасовували - адміністрація

Рейси з аеропорту Миколаєва не скасовували - адміністрація

Укрінформ
Авіакомпанії, які співпрацюють з Миколаївським міжнародним аеропортом, рейсів на найближчі дні не скасовували.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба летовища, передає Укрінформ.

"У зв’язку з численними зверненнями до аеропорту стосовно можливих змін в рейсах з/до Миколаївського міжнародного аеропорту повідомляємо: на цей час авіакомпанії, рейси яких обслуговуються у Миколаївському міжнародному аеропорті, не надавали жодної інформації щодо можливих змін у розкладі польотів", - йдеться у повідомленні.

В аеропорту запевнили, що заплановані на найближчі дні авіарейси: Миколаїв – Київ – Миколаїв («Мотор Січ») та Миколаїв – Стамбул – Миколаїв (Turkish Airlines), - будуть виконані за графіком.

Директор Миколаївського міжнародного аеропорту Петро Кизим зазначив, що найбільше питань у пасажирів виникає стосовно заяви авіакомпанії Turkish Airlines щодо компенсації за авіабілети в період з 13 по 28 лютого.

"Хочу звернути вашу увагу, що мова йде про додаткову опцію, а не скасування рейсу. Ця опція дає пасажирам додаткове право на обмін або повернення квитка у випадку, якщо у вас змінилася плани. Таке рішення наших партнерів Turkish Airlines лише ще раз доводить, що це відповідальна компанія, для якої інтереси пасажирів на першому місці", - наголосив Кизим.

Читайте також: Запорізький аеропорт працює у штатному режимі

Як повідомляв Укрінформ, 12 лютого 2022 року найбільші світові страхові компанії повідомили українським авіаперевізникам про те, що протягом 48 годин припиняють страхування літаків для польотів у повітряному просторі України. Нідерландська авіакомпанія KLM зупиняє польоти до України через загрозу нового вторгнення Росії.

Читайте також: Передумов для закриття неба над Україною немає, простір безпечний – Украерорух

Кабінет Міністрів України на позачерговому засіданні 13 лютого вирішив виділити 16,6 мільярда гривень, аби гарантувати безперебійність польотів у повітряному просторі України.

Окрім цього, Мінінфраструктури заявило, що небо над Україною залишається відкритим, держава працює над попередженням ризиків для авіаперевізників. У міністерстві наголосили, що інформація про закриття повітряного простору України не відповідає дійсності. Закриття авіапростору є суверенним правом України, відповідне рішення не ухвалювалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-