Суд покарав черкаську вчительку, яка вчинила бійку в школі

Суд покарав черкаську вчительку, яка вчинила бійку в школі

Укрінформ
Придніпровський районний суд Черкас присудив учительці, яка на очах дітей побила в школі колишню родичку, 850 грн штрафу та 5000 грн морального відшкодування.

Про це повідомляється в Єдиному реєстрі судових рішень, передає Укрінформ. 

Бійка сталася ще в 2020 році в черкаській гімназії №9. Вчителька побилася з колишньою свахою через онуків, які навчалися в цьому закладі.

«Сваха тихенько постукала та відчинила двері, кивком голови привіталася з підсудною. В цей момент її побачив онук, який сидів на останній парті. Вона помахала рукою онуку, щоб він вийшов до неї, бо мала намір з ним поговорити та дізнатися де інша дитина. Онук пішов до неї. В цей час підсудна підійшла до дверей і стала їх причиняти, ставити коліно, щоб дитина не могла вийти. Однак онук прослизнув і вийшов в коридор», – йдеться в повідомленні.

Вчителька боялася, що сваха забере дитину, тому зупинила її й почала бити й штовхати.

Підсудна на засіданні не визнала, що била жінку.

«Якби вона була така побита, то хіба б вона ходила дві години по шкільному двору і чекала на поліцію", – заявила вона в суді.

Читайте також: У США заарештували вчительку, яка вакцинувала свого учня

У своє виправдання винуватиця розповіла, що в школі був карантин, а сваха ввела в оману охоронця. Стверджувала, що насправді це потерпіла штовхала її та провокувала. Під час штовханини онука біля них не було, оскільки дитину забрала вчителька історії.

Однак суд визнав винною вчительку й присудив їй 850 гривень штрафу, 2679 гривень матеріальної шкоди й 5000 гривень морального відшкодування.

Після бійки в школі скликали комісію. Вчительку притягнули до дисциплінарної відповідальності. Після цього вона звільнилася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-