Ткаченко закликав напрацювати єдину інформполітику на місцях щодо тероборони

Ткаченко закликав напрацювати єдину інформполітику на місцях щодо тероборони

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликав голів ОДА та мерів великих міст зібратися на спільну нараду, щоб обговорити питання забезпечення єдиної інформаційної політики на місцях щодо організації територіальної оборони та безпекової ситуації.

Про це Ткаченко заявив на засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад України в Харкові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо доручення пана Президента. Ми співпрацюємо з Міністерством оборони стосовно питань інформаційної безпеки. Але хотів би, користуючись нагодою, звернутися до глав адміністрацій. Ми відповідно до Командування Збройних Сил і з Міноборони відпрацюємо алгоритм взаємодії, призначимо нараду спочатку з губернаторами. І в мене прохання - на першу зустріч з'явитися особисто. Якщо фізичної війни наразі немає, інформаційна війна зараз триває кожен день", - сказав Ткаченко.

Читайте також: Масові вишколи резервістів та сил тероборони почнуться з березня - Залужний

Також він звернувся з проханням до мерів великих міст - на наступну нараду також прибути особисто. "Тому що поки ми не відпрацюємо спільно з очільниками, наша співпраця на рівні комунікаційників працювати не буде, можу засвідчити з досвіду", - зауважив він.

Як повідомлялося, на засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад України в Харкові, Президент Володимир Зеленський звернувся до міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка з проханням забезпечити єдину інформаційну політику на місцях щодо організації територіальної оборони та безпекової ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-