Профспілка «Південмашу» виплачуватиме матдопомогу доньці загиблої Віри Лебединець

Профспілка «Південмашу» виплачуватиме матдопомогу доньці загиблої Віри Лебединець

Укрінформ
Профспілка заводу "Південмаш" щомісячно виплачуватиме матеріальну допомогу Кірі Лебединець - доньці загиблої під час стрілянини контролера відомчої воєнізованої охорони Віри Лебединець.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба підприємства, передає Укрінформ.

"Спільним рішенням адміністрації та профспілкового комітету Південмашу призначено щомісячні виплати неповнолітній Кірі Кирилівні Лебединець, які триватимуть до досягнення нею повноліття. Матеріальна допомога буде виплачуватися опікуну дитини профспілковою організацією за рахунок цільових внесків підприємства", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Розстріл у Дніпрі: Рябчук відмовився від своїх попередніх свідчень — адвокат

Як повідомляв Укрінформ, одинадцятирічна Кіра залишилася сиротою після загибелі її матері, Віри Лебединець, під час виконання тією службових обов’язків. Трагедія сталася вночі 27 січня: нацгвардієць застрелив з автоматичної зброї чотирьох військовослужбовців, 35-річну Лебединець, яка відмовилася випустити його з території заводу, і ще п'ятьох людей поранив.

Міська рада Дніпра постановила надати Кірі Лебединець одноразову матеріальну допомогу і встановити щомісячні виплати до повноліття. Також міський голова Дніпра Борис Філатов подав заяву про відрахування Кірі частини його зарплати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-