Вибух у Кропивницькому: частині мешканців дозволили повернутись до квартир

Вибух у Кропивницькому: частині мешканців дозволили повернутись до квартир

Укрінформ
У Кропивницькому мешканці третього, четвертого і частково першого під'їздів будинку на вул. Попова, де стався вибух газу, можуть повернутися до помешкань.

Такі висновки будівельно-технічної експертизи оприлюднив в Телеграмі голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга, повідомляє Укрінформ.

"Мешканці 3 і 4 під‘їзду будинку, де стався вибух, можуть повернутися в оселі. У 1 під‘їзді зможуть заселитися тільки ті, чиї квартири по ліву сторону, яка далі від місця вибуху. У 2 під‘їзді, де стався вибух, завтра вранці будівельники приступають до роботи. Насамперед почнуть встановлювати опори", - йдеться у повідомленні.

У міськраді Кропивницького зазначили, що сьогодні будуть проведені всі можливі роботи, аби в першому, третьому і четвертому під‘їздах будинку ввімкнули світло. Але це стане можливим лише після висновку спеціалістів газової служби.

Читайте також: Лікарі з Дніпра приїхали у Кропивницький для лікування постраждалих від вибуху дітей

"Права сторона першого і другий під‘їзди залишаються з перекритим доступом до остаточного рішення комісії експертів. Люди перебувають в режимі очікування. Я розумію, як їм складно, але доведеться почекати, заради їхньої ж безпеки", - зауважив міський голова Андрій Райкович.

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого близько 16.00 у будинку на вулиці Космонавта Попова, 24, у квартирі на другому поверсі стався вибух з наступною пожежею і горінням речей домашнього вжитку на площі 60 м. кв. Загинув 37-річний чоловік, постраждали двоє дітей 8 і 13 років та 63-річний чоловік.

Фото: Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-