Верещук каже, що панічних настроїв на сході України немає

Верещук каже, що панічних настроїв на сході України немає

Укрінформ
Панічних настроїв через загрозу з боку Росії у жителів Донецької та Луганської областей немає.

Як передає Укрінформ із посиланням на Мінреінтеграції, на цьому наголосила віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

«Агресія Росії з лютого 2014 року триває наочно: окупація Криму, частини Донецької та Луганської областей. Що ще має бути для західних партнерів більш красномовним. Всі їхні кроки, які провокують черговий витік агресії, ми розуміємо, у нас є план оборони, є стратегія, й ми знаємо, що робити. Це не 2014 рік. Ми готові й будемо готові ще більше. Якихось панічних атак і настроїв на Сході точно немає, й ми не маємо їх тут підігрівати», - сказала Ірина Верещук.

Вона також додала, що настрої поблизу окупованих територій України - спокійні та адекватні, а люди більше акцентують свою увагу на інших проблемах.

Читайте також: До визначення терміну «колаборант» треба підходити акуратно - Верещук

«Я була на Донеччині, перед тим - на Луганщині. Людей більше турбують тарифи, як встановити РРО. Ми зустрічаємося з малим бізнесом. Вони запитують: як зробити так, щоб нас не штрафували, щоб податкова до нас ставилася справедливо», - резюмувала віцепрем'єр-міністр.

Як повідомлялося, з кінця жовтня минулого року Росія стягує війська до українських кордонів. Західні ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що російське вторгнення в Україну може статися на початку 2022 року, до цього можуть залучити близько 175 тис. військовослужбовців РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-