ДБР проводить обшук у військовій частині, де служив Рябчук

ДБР проводить обшук у військовій частині, де служив Рябчук

Фото
Укрінформ
З метою перевірки обставин, які могли стати передумовами чи причиною вчинення злочину, слідчі Державного бюро розслідувань проводять невідкладний обшук у військовій частині Національної гвардії України, де проходив службу підозрюваний у вбивстві співслужбовців на Південмаші Артем Рябчук.

Про це йдеться на сайті ДБР, повідомляє Укрінформ.

«Працівники Бюро вивчають документи щодо порядку проходження та організації служби, роботи з особовим складом, роботи психологів відповідного підрозділу, що необхідні для всебічного та повного розслідування даного кримінального провадження», - йдеться в повідомленні.

Процесуальне керівництво здійснює спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сферах.

Читайте також: У Дніпрі обирають запобіжний захід нацгварційцю Рябчуку

Як повідомляв Укрінформ, 27 січня близько 3:40 у Дніпрі, на території Південного машинобудівного заводу, нацгвардієць застрелив чотирьох військовослужбовців та одну цивільну жінку, ще п'ятеро осіб дістали поранення. Стрілець з автоматичною зброєю втік з місця злочину. Близько 9.30 його затримали в м. Підгородне.

За даними правоохоронців, стріляв у військовослужбовців нацгвардієць Артем Рябчук 2001 року народження. Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили йому про підозру у вбивстві, дезертирстві та викраденні зброї.

У МВС України створено спеціальну слідчу комісію, яка має встановити причини цієї події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-