Від вибуху в Запоріжжі зруйновані сім квартир, є загроза обвалу будинку

Від вибуху в Запоріжжі зруйновані сім квартир, є загроза обвалу будинку

Фото, відео
Укрінформ
У Запоріжжі внаслідок вибуху у житловому будинку зруйновано 7 квартир, рятувальники проводять пошуково-рятувальні роботи та кажуть, що є загроза обвалу.

Про це на місці події сказав перший заступник начальника ГУ ДСНС у Запорізькій області Володимир Матросов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Запоріжжі внаслідок вибуху у житловому будинку зруйновано 7 квартир / Фото: Дмитро Смольєнко. Укрінформ

“Поки що загроза обвалу існує. Ми зараз робимо все, щоб зміцнити несучі балки з другого на третій поверх, щоб далі проводити пошуково-рятувальні роботи. 7 квартир постраждали. 4-й поверх просів та квартири, які знаходяться навколо епіцентру, є досить небезпечними”, - зазначив Матросов.

Читайте також: Вибух у житловому будинку в Запоріжжі: поліція відкрила справу

На даний момент рятувальникам вдалося зафіксувати опори 3 поверху для запобігання подальшій руйнації. 

Пошуково-рятувальні роботи на місці вибуху у будинку в Запоріжжі завершили.

«Станом на 12:00 пошуково-рятувальні роботи в чотириповерховому житловому будинку у м. Запоріжжя завершено, інших жертв та потерпілих не виявлено», - ідеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Телеграмі.

На місці функціонує мобільний пункт обігріву ДСНС, а також допомогу надають психологи. Нацполіція забезпечує охорону громадського порядку.

Читайте також: Вибух у Запоріжжі: рятувальники продовжують пошуки постраждалих

Як повідомляв Укрінформ, 28 січня у центрі Запоріжжя близько 4 години ранку стався вибух повітряно-газової суміші у житловому будинку. Вибухом зруйновано несучі елементи в межах одного під'їзду, за попередніми даними, пошкоджено сім квартир. З третього зруйнованого під'їзду евакуйовано 15 мешканців. За попередніми даними, одна людина загинула, двох травмовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-