Вибух у житловому будинку в Запоріжжі: поліція відкрила справу

Вибух у житловому будинку в Запоріжжі: поліція відкрила справу

Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху газу у житловому будинку в Запоріжжі.

Як передає Укрінформ, про це Національна поліція повідомляє у Фейсбуці.

“28 січня близько четвертої години ранку до чергової частини відділу поліції № 2 Запорізького районного управління по спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що в Олександрівському районі по вулиці Франка стався вибух побутового газу у чотириповерховому будинку між другим та третім поверхом”, - ідеться у повідомленні.

На місце події одразу виїхали керівництво Головного управління Нацполіції, декілька слідчо-оперативних груп. Працюють спеціалісти управління вибухотехнічної служби ГУНП та ГУ ДСНС у Запорізькій області. Причина вибуху встановлюється.

Працівники поліції організували охорону публічної безпеки та порядку, а також недопущення мародерства в місці проведення робіт з ліквідації наслідків вибуху.

За даним фактом слідче управління ГУНП в Запорізькій області внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Медики розповіли про стан постраждалих у результаті вибуху в Запоріжжі

Як повідомляв Укрінформ, 28 січня у центрі Запоріжжяблизько 4-ї години ранку стався вибух повітряно-газової суміші в житловому будинку. Вибухом зруйновано несучі елементи в межах одного під’їзду, попередньо, пошкоджено сім квартир. З третього зруйнованого під’їзду евакуйованфі 15 мешканців. За попередніми даними, одна людина загинула, двох травмовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-