У Дніпрі здали кров для поранених нацгвардійців

У Дніпрі здали кров для поранених нацгвардійців

Фото
Укрінформ
Рятувальники Дніпропетровської області у п’ятницю здали кров для поранених внаслідок стрілянини у Дніпрі бійців Національної гвардії України.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба ДСНС.

«28 січня у Дніпропетровській обласній станції переливання крові 20 надзвичайників Дніпропетровщини здали по 450 мілілітрів крові для поранених нацгвардійців, які постраждали у результаті стрілянини на території підприємства «ЮМЗ», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники також закликали всіх небайдужих громадян не бути осторонь та поділитися своєю кров’ю із військовослужбовцями, бо попереду у них багато складних операцій та довготривалий курс лікування.

У Дніпрі здали кров для поранених нацгвардійців / Фото: Микола М'якшиков. Укрінформ

Читайте також: Нацгвардійці та поліцейські здають кров для поранених внаслідок стрілянини у Дніпрі

Як повідомлялося, 27 січня у Дніпрі, на території Південного машинобудівного заводу, нацгвардієць застрелив чотирьох військовослужбовців та одну цивільну жінку, ще п'ятеро осіб дістали поранення. Стрілець з автоматичною зброєю втік з місця злочину. Близько 9.30 його затримали в м. Підгородне.

За даними правоохоронців, стріляв у військовослужбовців нацгвардієць Артемій Рябчук 2001 року народження. Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили йому про підозру у вбивстві, дезертирстві та викраденні зброї.

У МВС створено спеціальну слідчу комісію, яка має встановити причини цієї трагедії .

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-