Усім школам Буковини рекомендували перейти на «дистанційку»

Усім школам Буковини рекомендували перейти на «дистанційку»

Коронавірус
Укрінформ
Через стрімке зростання захворюваності на сезонні віруси та COVID-19 усім школам Чернівецької області рекомендували перейти на дистанційну форму навчання. 

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

"Школи Буковини із 21 січня переходять на дистанційне навчання. Онлайн-заняття запроваджують на два тижні. Такі заходи є вимушеними через різкий стрибок захворюваності на сезонні вірусні недуги та COVID-19", - йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що таке рішення під час свого засідання ухвалила в четвер, 20 січня, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Водночас, як розповіла у коментарі кореспонденту Укрінформу директор департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА Оксана Сакрієр, садочки та молодшу школу поки не закривають.

"Наразі ми ще вивчаємо питання щодо садочків, спеціалізованих шкіл та молодших класів. Скоріш за все, ми будемо рекомендувати їм продовжувати очну форму навчання", - сказала Сакрієр.

Читайте також: МОЗ просить перевести Івано-Франківську область у «червону» зону

Однак, додала вона, за умови подальшого зростання захворюваності на дистанційне навчання можуть відправити і молодшу школу.

Як повідомляв Укрінформ, у школах Чернівців через COVID-19 майже 80 класів пішли на самоізоляцію.

Станом на 20 січня, у Чернівецькій області зафіксовано 124 255 випадків COVID-19, з яких 694 - за минулу добу. Хворобу подолали 116 399 людей, 3 069 хворих померли.

В Україні за минулу добу, 19 січня, виявили 18 479 випадків зараження коронавірусом.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-