Школи Кривого Рогу переходять на «дистанційку» через повідомлення про мінування

Школи Кривого Рогу переходять на «дистанційку» через повідомлення про мінування

Укрінформ
Середні навчальні заклади Кривого Рогу переводять на дистанційне навчання через неодноразові повідомлення про замінування - попередньо, до кінця цього тижня.

Про це повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

"Через повідомлення, які надходили з 4 по 19 січня про замінування закладів, Криворізькою міською комісією з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалили рішення про переведення на дистанційний режим шкіл на 19, 20, 21 січня", - зазначила директор департаменту освіти та науки Криворізької міськради Тетяна Кріпак.

За її словами, питання про продовження навчання вирішуватимуть тільки після перевірки закладів спеціальними службами.

Суспільне також наводить слова заступника командира військової частини 3011 Сергія Гніденка, який зазначає: відсьогодні спільно з працівниками Нацполіції особовий склад Нацгвардії перейде на патрулювання у визначений час на території, наближені до шкіл, навчальних закладів, вишів та медзакладів для охорони громадського порядку.

Читайте також: У Києві «замінували» декілька шкіл і торговельних центрів

Інформують, що дитячі садки та позашкільні заклади Кривого Рогу продовжать роботу у звичайному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, останніми днями в Україні почастішали випадки неправдивих повідомлень про замінування, в тому числі закладів освіти. Через це на "дистанційку" вже перейшли школи Миколаєва, Черкас і Бердянська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-