На водогоні Горлівка-Торецьк виявили порив, трубу перекриють на ремонт

На водогоні Горлівка-Торецьк виявили порив, трубу перекриють на ремонт

Укрінформ
На Донеччині ремонтники виявили декілька поривів труби на водогоні Горлівка-Торецьк, у разі збереження режиму «тиша», 15 січня ремонтні роботи продовжать з повною зупинкою водопостачання на Торецьк.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Торецька міська військово-цивільна адміністрація.

«14 січня 2022 року під час обстеження водогону Горлівка-Торецьк ремонтною бригадою було виявлено декілька поривів труби. У разі збереження режиму «тиша», 15 січня 2022 року ремонтні роботи буде продовжено з повною зупинкою водопостачання на місто», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що подача води у місто буде відновлена після завершення ремонтних робіт.

У Торецькій міській військово-цивільній адміністрації нагадали, що до усунення аварійної ситуації на водогоні Горлівка-Торецьк, затверджено графік підвозу та роздачі води, який публікується кожного дня на сайті та на сторінці Фейсбука адміністрації міста.

Також повідомляється, що прокачування води 15 січня 2022 року буде відсутнє у зв’язку з повною зупинкою водопостачання на місто.

Читайте також: У Торецьку відремонтують пошкоджений 25 грудня водогін

«У зв’язку з ситуацією, що склалася, просимо населення не робити розбір води із системи теплопостачання. Про перебіг ремонтних робіт буде повідомлено додатково», - заявили у ВЦА.

Як повідомляв Укрінформ, аварія на водогоні «Горлівка-Донецьк» сталась 25 грудня. В окупованій Горлівці на фільтрувальній станції аварійно відключилось електропостачання. 26 грудня на водогоні провели ремонтні роботи, але обсяг води, що надходить до Торецька, не збільшився. У Торецькій міській ВЦА припускають, що існує ще порив у "сірій" зоні. 27 грудня комісія з ТЕБ та НС оголосила надзвичайну ситуацію у зв’язку зі скороченням надходження води до м. Торецьк на 60% від запланованого.

Комунальне підприємство Компанія «Вода Донбасу» - єдиний постачальник води в регіоні. Підприємство забезпечує водою та надає послуги з водовідведення жителям 289 населених пунктів Донецької області (близько 3,9 млн осіб).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-