У ліцеї на Буковині травмувався хлопчик, поліція відкрила справу

У ліцеї на Буковині травмувався хлопчик, поліція відкрила справу

Укрінформ
У Кам'янському ліцеї, що у Чернівецькій області, семирічний хлопчик упав та отримав закриту черепно-мозкову травму. Дитина перебуває у реанімації, а правоохоронці відкрили кримінальну справу проти освітян.

Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Чернівецької області, передає Укрінформ.

"За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури розпочато розслідування за фактом неналежного виконання професійних обов'язків працівниками закладу освіти щодо охорони життя та здоров'я семирічного жителя села Кам'янка Чернівецького району (ч. 2 ст. 137 КК України). Дитину госпіталізовано до КНП "Чернівецька міська дитяча клінічна лікарня", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, трагедія сталася 12 січня на території Кам’янського ліцею Чернівецького району, де хлопчик навчається. За попередньою версією, травми дитина одержала через падіння.

Як уточнив кореспонденту Укрінформу головний лікар міської лікарні Чернівців Сергій Сторожук, наразі хлопчик знаходиться у важкому стані в реанімації.

Читайте також: Смертельна ДТП на кільцевій Харкова: стан одного з постраждалих двійнят - тяжкий

"У хлопчика зафіксували закриту черепно-мозкову травму голови. Зроблена уточнена діагностика та всі необхідні дослідження. Наразі дитина перебуває у реанімації під наглядом нейрохірургів",- зазначив лікар.

У відділі комунікації поліції Чернівецької області зауважили, що, зі слів матері, дитина отримала травму при падінні з власної необережності.

Наразі правоохоронці проводять перевірку та з'ясовують обставини травмування дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-