На Донеччині згадують жертв обстрілу окупантами автобуса під Волновахою

На Донеччині згадують жертв обстрілу окупантами автобуса під Волновахою

Фото
Укрінформ
На Донеччині сьогодні згадують жертв обстрілу російськими окупантами 13 січня 2015 року пасажирського автобуса «Златоустівка-Донецьк» поблизу Волновахи.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної держадміністрації Павло Кириленко.

«7 років минуло від дня, коли російські окупанти обстріляли рейсовий автобус під Волновахою… Цей день завжди буде для нас і для всього світу нагадуванням, що ворог не цурається жодних методів, а життя й безпека цивільних для нього не мають жодного значення», - написав очільник області.

На Донеччині згадують жертв обстрілу окупантами автобуса біля Волновахи / Фото: Донецька ОДА

Він нагадав, що в тій трагедії було 12 загиблих і 18 поранених, і цю трагедію «влаштували на нашій землі російсько-терористичні війська».

Читайте також: Обстріл автобуса під Волновахою: ватажку підрозділу «батальйону Оплот» дали довічне

«Вірю, що винні будуть покарані. А ми – ніколи не забудемо! Світла пам’ять загиблим!», - написав Кириленко.

У Донецькій ОДА кореспонденту Укрінформу повідомили, що сьогодні до пам’ятника загиблим пасажирам, розміщеному поблизу селища Бугас, було покладено квіти. Там пройшов меморіальний захід і згадали усіх загиблих.

Як відомо, 7 років тому - 13 січня 2015 року о 14.30 російсько-терористичні війська з боку Докучаєвська обстріляли український блокпост Бугас поблизу міста Волноваха. Під час обстрілу з установки залпового вогню «Град» один із снарядів розірвався біля пасажирського рейсового автобуса сполученням Златоустівка - Донецьк, що рухався автошляхом Н20 та проходив паспортний контроль на пункті пропуску. Загинули 12 мешканців Донецької області, ще 18 отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-