У храмах Рівного проходить фестиваль «Різдвяні піснеспіви»

У храмах Рівного проходить фестиваль «Різдвяні піснеспіви»

Укрінформ
Фестиваль пісенно-музичного мистецтва «Різдвяні піснеспіви» проводить у Рівному низку різдвяних заходів вихідних днів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у пресслужбі Рівненської міської ради.

«Сьогодні в обласному центрі розпочався XVIII фестиваль пісенно-музичного мистецтва «Різдвяні піснеспіви», який триватиме у Свято-Троїцькій церкві, храмі Святого Миколая Чудотворця, Свято-Покровському та Свято-Воскресенському соборах. Завтра фестиваль продовжиться на головній сцені, що на бульварі Незалежності обласного центру», - зазначили у пресслужбі.

Окрім цього, у бібліотеках міста тривають виставки, інсталяції та святкові зустрічі. Для тих, хто любить частуватись смаколиками, у середмісті працює різдвяний ярмарок.

Нині у стінах лялькового театру триває свято «Різдвяне Диво». Там відомий рівненський фотохудожник Олександр Харват разом із казковими героями презентує авторську тематичну фотовиставку.

Як повідомляв Укрінформ, під час першої цьому році неділі в обласній універсальній науковій бібліотеці проведуть Свято куті, українські вечорниці за участю Українського клубу авторської пісні та співаної поезії..

Різдвяне коляда гостей і в Дубенському замку, а наступного тижня в залі камерної та органної музики обласної філармонії стартує органний фестиваль «Органний собор - 2022», триватимуть майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва «Різдвяний янгол». Також відбуватиметься святковий майданчик «Колядуємо і щедруємо, ми Різдво віншуємо», різдвяний вояж із музикантом Іллею Кубаєм та гуртом «Liberty».

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-